Mer prövningar än provningar

Vi lyckades hålla i gång verksamheten i Gefle Whiskysällskap med provningar under hösten fram till avsmakningen av julsnapsar. Då gjorde skärpta coronarestriktioner att vi fick ställa in. Vi har även tvingats ställa in årets två första provningar.

I dagsläget hoppas vi kunna genomföra den planerade provningen den 8 maj, men det är förstås fortfarande osäkert om det är möjligt. Styrelsen har hur som helst beslutat att flytta årsmötet till den 8 maj. Förhoppningsvis med deltagarna på plats, men om det inte är möjligt så kommer vi att genomföra årsmötet i alla fall den dagen, sannolikt som ett digitalt möte.

Styrelsen har fortsatt med regelbundna möten via Zoom för att stämma av läget och planera framtida provningar. Vi kan lova att vi har flera intressanta upplägg för provningar klara, så bara det blir säkert att mötas igen så kommer vi att bjuda in till givande träffar.

Under flera år har GWS ordnat tre provningar på våren och tre på hösten. Nu planerar vi att utöka till fyra provningar i höst för att kompensera för de inställda träffarna under våren.

Hoppas att vi kan ses snart igen!

Ulf Sandgren
Ordförande i GWS