Styrelse


Ulf Sandgren Ordförande

Epost: ordforande@geflewhiskysallskap.se

Tillhör Lantmätare utan gränser (omskrivning för pensionär). Gift med Eva sedan 45 år tillbaka och vi har två barn med familjer. Seglar, åker långfärdsskridskor, går på gym och umgås med många trevliga människor. Tycker om att smutta på en god whisky, men vill gärna lära mig mer.

 

 


 

Hans Nilvander Sekreterare

Epost:hans.nilvander@telia.com 

Skåning som flyttat till Gävle med mellanlandning i Stockholm i 12 år. Anställd på Securitas i 43 år, numera pensionär. Bor i villa i Allmänninge Valbo. Gift med Britt. Tre utflugna barn som har egna familjer. Intresset för whisky väcktes nog samtidigt som GWS bildades 2004. Medlem sedan start. Har varit på ett antal whiskyresor till Skottland, men även Irländska destillerier har fått besök. Delägare i några fat från Mackmyra och High Coast Whisky (fd BOX). Resor, natur, motion och föreningsliv är några saker jag gillar.

 


 Göran Nilsson Klubbmästare

Epost: goranonilsson@gmail.com

Jag är född och uppvuxen i Småland och känner mig lite släkt med skottarna. Har varit intresserad av whisky i 20 – 25 år. Den 1:a whiskyn jag kom i kontakt med var Mac Allan,
som då hade blivit utnämnd till årets whisky. Jag har varit med i GWS sedan tiden då mötena var på CH. Är delägare i ett par små fat från svenska destillerier. Har varit på besök i Skottland 4 gånger, 5, dock inte Islay, vilket är lite irriterande, hoppas det blir av någon gång.

 


Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Robert-Wikman-foto.jpgRobert Wikman Kassör

Epost: rob.wik54@gmail.com

Bor i Valbo sedan mer än 30 år. Är gift och har två utflugna barn. Vissa påstår att jag är pensionär, vilket delvis är rätt, men fortfarande verksam inom området underhåll och teknik. På fritiden åker jag gärna slalom, åker båt och motorcykel och vistas gärna i naturen. Whisky är ett intresse. Delägare i några fat och får möjlighet att testa den bredd som finns genom GWS

 


Marie Karlsson Biträdande kassör och Webbansvarig

E-post: marie.karlsson@cgm.com

Arbetar som verksamhetskonsult på CompuGroup Medical LAB som utvecklar IT-system för laboratorier inom sjukvården.
Är utbildad biomedicinsk analytiker.
När jag inte jobbar är jag gärna i trädgården eller ute i naturen.
Intresset för whisky har funnits länge och hoppas nu att lära mig mera.

 Marie-Louise Lunden Biträdande webbansvarig